Рівненський театр ляльок

Новини

20квітня

Відбулась здача нової вистави "Запеклі вороги"

25 червня відбулась здача вистави для дітей віком від трьох років "Запеклі вороги", за п’єсою естонського письменника Уно Лейеса.

Вистава про ворожнечу двох родин котів та собак, яка ледь не призводить до великої біди. Через ворогування дорослих страждають їхні діти. «Запеклі вороги» вчать товаришувати та допомагати, адже разом легше долати проблеми. Головні персонажі спілкуються із дітьми, запитують у них поради, тож глядачі стають безпосередніми учасниками подій.

- У постановці задіяні усі молоді актори театру. Коли почали працювати над постановкою, дехто із них взяв ляльку у руки вперше. Але я задоволений їхньою роботою. Незважаючи на брак у декого із них досвіду, у грі була цілісність, вийшов хороший ансамбль. Із кожною виставою вони будуть все більше розкривати свій талант та рости професійно, - розповів режисер-постановник вистави Олександр Іноземцев.

Прем’єра вистави відбудеться у день закриття театрального сезону, 28 червня об 11:00 годині. На сцені ви побачите гру Андрія Окладова, Дарії Поліщук, Ігоря Сторожука, Ігоря Хомезюка, Світлани Хоменчук та Євгена Шевчука.

Олександр Іноземцев вже поставив у Рівненському театрі ляльок вистави: "Веселі пригоди на лісовій галявині", "Жирафочка та Носоріг", "Котигорошко", "Лісова пісня". Нагадаємо, що у 2009 році на Міжнародному фестивалі театрів ляльок "Подільська лялька" наш театр отримав Гран-прі саме за виставу "Лісова пісня". А цьогоріч на цьому ж фестивалі колектив здобув нагороду у номінації "Кращий акторський ансамбль" за виставу "Попелюшка".