Рівненський театр ляльок

Новини

20квітня

Вітаємо із першим ювілеєм!

Ось уже рік, а саме з 1 лютого 2016 року, служить у театрі артист Юрій Татарин.  Це його перший театральний колектив.  Колоритний, характерний артист, легко відгукується на будь-які пропозиції, імпровізує, має чудові вокальні дані.  Юрій одразу влився у репетиційний процес і за цей  період створив  шість  яскравих різнопланових ролей:  Їжак у виставі  « Пригоди на лісовій галявині», Заєць   («Коза-Дереза»),Хорт («Круть – Верть»), учитель історії та Іванко (« Бармалей»), Пес («Бременські музиканти»). А скільки радості маленьким глядачам приніс створений актором образ Кролика   у новорічному  дійстві «Новий ку-ку-Рік!«.



- Враження дуже яскраві, я задоволений усім творчим процесом, як репетиціями так і виставами. Дуже хороші враження в мене також викликав колектив, якому я теж дякую за допомогу. Чому став актором? Не знаю до цих пір, але не пошкодував про це ні разу. А зіграти завжди мріяв Гамлета з однойменної п'єси Вільяма Шекспіра, - розповів Юрій Татарін.

Сьогодні вже важко уявити собі театр без артиста  Юрія Татарина,  який вміє творити з азартом та працювати самовіддано. Тож нехай наш театр стане для нього казковим місцем, де розкриваються таланти