Рівненський театр ляльок

Новини

20квітня

Запрошуємо на фестиваль!

VIII  ВІДКРИТИЙ ФЕСТИВАЛЬ  ДИТЯЧИХ ЛЯЛЬКОВИХ  КОЛЕКТИВІВ «ЛЯЛЬКОВІ СХОДИНКИ» ОГОЛОШУЄ ПРО ПОЧАТОК ВІДБОРУ ВИСТАВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСНІЙ ПРОГРАМІ ФЕСТИВАЛЮ .

 

   29 – 30 березня  2018 року  у  Рівненському академічному обласному театрі ляльок буде проведено VIII Відкритий фестиваль дитячих лялькових колективів « Березневі сходинки»(далі Фестиваль).

Метою Фестивалю є популяризація лялькового мистецтва, виявлення та підтримка обдарованих дітей,  встановлення творчих контактів, сприяння дружнім зв’язкам і зміцненню взаємодії між дітьми з різних регіонів України та зарубіжних країн .

       Організатори Фестивалю:

 Громадська організація « Лялькар», Рівненський академічний обласний театр ляльок, управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації,

 за підтримки українського центру міжнародної спілки діячів театру ляльок «УНІМА-УКРАЇНА».

До участі у Фестивалі запрошуються дитячі лялькові колективи  з України та з інших країн. Кількісний склад учасників до 10 осіб .

Творчим колективам необхідно надіслати заявку на участь у Фестивалі (заява додається) до оргкомітету Фестивалю на електронну адресу:rivne_teatr@ukr.net з приміткою - Фестиваль « Лялькові сходинки»». 

              Репертуарні вимоги

          Колективи представляють на конкурс виставу до 30 хв.. Музичні фонограми мають бути з якісним записом на професійних носіях(СD, міні –диски, USB-флешки). Допускаються використання музичних номерів в режимі «+».

На вікові групи не поділяється.

У виступах буде враховуватися художній рівень літературного матеріалу, рівень виконавчої майстерності, рівень сценічної культури, сценографія ,музичне оформлення .

                Визначення та нагородження переможців.

  Переможців Фестивалю визначає журі, склад якого затверджується Організаторами конкурсу.

  Переможці Фестивалю нагороджуються відповідними дипломами та подарунками.

                             Фінансування

Проїзд, проживання учасників, керівників колективів та інших осіб, що супроводжують, здійснюються за рахунок сторони,що відряджає,або інших джерел не заборонених законодавством, однак організатори сприятимуть у наданні місць для поселення. Харчування  здійснюється за рахунок організаторів фестивалю.

        Питання особистого і майнового страхування колективи-учасники Фестивалю вирішують самостійно.

Результати відбору будуть опубліковані на сайті не пізніше 05 березня 2018 року.

 

 Програма фестивалю включатиме урочисте відкриття фестивалюконкурсний показ вистав, майстер-класи, круглий стіл, вечірку, перегляд вистави Рівненського театру ляльок, творча зустріч з акторами театру та  урочисте закриття фестивалю.  

 

 

Заявка

на участь у VIII  Відкритому  фестивалі дитячих лялькових колективів   «Лялькові сходинки»

1.Місто/район,область,країна/_______________________________________________
2. Назва закладу, при якому функціонує колектив, його поштова адреса,
контактний телефон _________________________________________________
3. Назва колективу, звання, творча характеристика, інформація про керівника__________________
4. Вистава, представлена на фестивалі, її тривалість(назва твору, автор ) _____________________
5. Кількість учасників (всього, дівчаток, хлопчиків), супроводжуючих дорослих  (жінок, чоловіків). _______________________________________________________ 
 6. До заявки просимо надати 2-3 фото колективу для створення Буклету фестивалю.


  Підпис керівника