Рівненський театр ляльок

Новини

19квітня

А у нас новий проект

Інтерактивний театр для малюків («Baby theatre»)  –  новий  проект  театру.

 

Такий театр суттєво відрізняється від класичного дитячого театру перш за все своєю унікальною аудиторією. Це малята віком від 0 до 3-х років, яким важко всидіти в кріслах  віддалених від сценічної дії. Це маленькі дослідники ,яким все цікаво, для яких не існує меж  і вони хочуть все на світі спробувати самостійно. Не споглядати, а творити, грати разом з акторами! Саме цим обумовлений особливий формат бебі театру.

Декорації та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. А глядачі розташовуються в улюбленій малюками манері - на підлозі, килимі або м'яких подушках.  В такому театрі немає глядацької зали і сцени, і це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту для малюків, ефект єднання і максимального занурення в події.

Сюжет історії простий і зрозумілий. У виставі постійно чергуються  перегляд вистави  та гра. Так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається. Інтерактивні включення розроблені з урахуванням особливого віку глядачів і спрямовані на розвиток моторики, сприйняття, координації, логіки, почуття ритму, розвитку тактильних відчуттів і т.п.

Вистава «КУ-КУ!» (на мові дорослих звучить як «привіт!»). Так будуть вітатися ранок, день ,вечір та ніч – частини доби, з якими ми пропонуємо познайомитися вашим малятам-немовлятам вже зовсім скоро. Знайомство відбудеться в  казковому наметовому містечку,спеціально побудованому для такої особливої першої зустрічі з театром.

Що таке інтерактивний Бебі-театр?

Театр - вид мистецтва, який об'єднує літературу, музику, вокал, хореографію.

Бебі - маленька дитина до 3-х років, що потребує турботи і уваги.

Інтерактивний - містить елементи взаємодії акторів і маленьких глядачів.

Інтерактивний Бебі-театр - казкова постановка для малюків 0 +, які обожнюють, повзати, плигати, танцювати, співати, пробувати, чіпати…ГРАТИ!

Що будуть робити діти на виставі?

Переміщатися як завгодно

Гратися

Дивуватися

посміхатися

Чіпати все цікаве

Творити та витворяти

Що будуть робити батьки на виставі?

Зручно сидіти на килимі і подушках

Знімати все на телефон та фотографувати

Відпочивати та веселитися

Повертатися в дитинство

Вистава для тих, хто в підгузках.

Розрахована на ДУЖЕ маленьких глядачів : хто лежить, сидить, повзає, робить перші кроки і тих, кому не більше трьох років!