Рівненський театр ляльок

Новини

16квітня

Чекаємо Вас на цікаві вихідні!

2 грудня об 11:00 розпочнеться вистава "Злидні". Це історія про Петра і Марічку. І кінь у них був, і корови, і свиня. А ще були сусіди їх, дуже заздрісні. І кури, і гуси, і город з гарбузами. І собака Сірко. Петро все це господарство і стеріг. Він був на всі руки майстер. По господарству майстрував і на сопілці грав. А Марічка йому допомагала: прала та їжу готувала. Але одного разу...

А вже 3 грудня об 11 годині ми покажемо виставу "Сонечко та Сніговички". Ви любите Сонечко? А як ви гадаєте, лісові звірята також його люблять? Звичайно, адже Сонечко дарує усім тепло і радість. Це зрозуміли і наші Сніговички, зліплені з холодного снігу, але із теплим та добрим серцем. І вони обов'язково знайдуть його, не зважаючи ні на що. Розтане сніг, потечуть грайливі струмочки, та ніколи не розтане в наших серцях віра у добро.

Цього ж дня 13:00 відбудеться показ вистави "Кому потрібен Сніговик?". І, справді, кому потрібен Сніговик? Можливо, він потрібен Вам? Гадаю, Ви зможете з ним потоваришувати і стати справжніми друзями. Але найбільше Сніговик потрібен Зайчикові, аби допомогти врятувати Новорічну Ялинку, яку зачарувала хитра і підступна… Хто ? Приходьте на виставу і Ви самі побачите.