Рівненський театр ляльок

Новини

25квітня

Знову цікаві вихідні!

29 квітня об 11:00 розпочнеться гастрольна вистава Житомирського театру ляльок "Язиката Хвеся". "От були собі чоловік і жінка, Петро і Хвеська. І гарна б жінка була Хвеська, усім гарна, та тільки на язик швидка. Що не скаже їй чоловік, усе своїм довгим язиком розплеще. І як бути бідоласі, коли він випадково знаходиь скарб? Шкода ж буде, як економ забере, коли дізнається, а дізнається неодмінно, бо язика Хвеся ніяк не втримає за зубами…"

А 30 квітня об 11: 00 та 13:00 на вас чекає прем'єра нашої нової вистави "Заздрісник Котик". "Котик, який сильно заздрив сусідові Песику і навіть переконав того помінятися місцями, в кінці цієї казкової історії перевиховується і починає усвідомлювати, що бути таким, яким він був, погано. І ця думка передається маленьким глядачам через яскраві лялькові образи, що відбуваються з ними веселі і одночасно повчальні перипетії і пісеньки". Це дипломна робота студента Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого Олександра Радіонова.

- За допомогою цього спектаклю ми хочемо пояснити дітям, що заздрість - це погано. До того ж, потрібно зрозуміти, що кожен повинен жити своїм життям і робити це правильно. Чи усвідомив це Котик? Приходьте та дізнаєтесь, - розповів режисер вистави Олександр Радіонов.

Продаж квитків у касі театру та на сайті https://ticketclub.com.ua/?org=114

Графік роботи каси: Вт.-Пт.13:00 - 19:00 Сб. - Нд.09:00 - 15:00

Телефони каси: (0362)26-84-07 (068)589-76-52 ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!